27-LETNIK SPOLNO ZLORABIL VEČ KOT 50 DEČKOV: S pajdašem je tudi mučil osebo z motnjami v duševnem razvoju

Kronika

V Spodnji Avstriji odmeva primer 27-letnika, ki naj bi v zadnjih več kot šestih letih spolno zlorabil 52 dečkov, starih od 11 do 17 let. Moški je krivdo za očitana dejanja že priznal. Prijeli so tudi 22-letnika, s katerim je 27-letnik mučil odraslo osebo z motnjami v duševnem razvoju, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Preiskovalci so ugotovili, da je storilec, ki je avstrijski državljan, stik z žrtvami navezal prek messengerja. V zameno za denar ali druge obljube, je mladoletnike vzpodbujal, da so se snemali pri spolnih dejanjih ali so pristali na osebno srečanje. Spolne zlorabe so se nato dogajale v stanovanju ali avtomobilu 27-letnika ali odmaknjenem gozdu.

Fotografija je simbolična.

Med preiskavo so tudi ugotovili, da je 27-letnik skupaj z 22-letnikom, ki je turški državljan, dlje časa mučil 23-letnika z motnjami v duševnem razvoju. Na njemu sta ugašala cigarete, ga privezovala in pretepala, ter ga z grožnjami z nasiljem silila, da je skakal v mrzlo vodo. 27-letnik naj bi 23-letnika tudi spolno zlorabljal.

27-letnika je policija aretirala 13. maja letos, 22-letnika pa 18. septembra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija