20-LETNIK, KI JE NAČRTOVAL MNOŽIČEN POBOJ, IZDELAL NATANČEN SEZNAM IMEN IN LOKACIJ: Kako hudo so ga morali prizadeti?

Kronika

Policija naj bi na domu 20-letnika, ki je načrtoval množičen poboj v več javnih ustanovah, našla seznam dolg več deset strani. Na njem naj bi bila imena nekdanjih sošolcev iz osnovne šole, ki jo je obiskoval od prvega do petega razreda, imena pedagogov ter zapisi, kako so ga prizadeli, kako so ga zasmehovali in se iz njega norčevali. Policisti so ga aretirali prejšnji četrtek na njegovem domu, aretaciji se ni upiral. Trenutno je v priporu.

Orožje in strelivo, ki ga je zasegla policija.

Na dolgem in izredno natančnem seznamu, ki so ga zasegli policisti, naj bi bila imena in lokacije napada, med njimi tudi njegova nekdanja osnovna šola, bazilika Marije Pomagaj na Brezjah ter inštitucije, kjer so sedaj zaposleni njegovi nekdanji sošolci, ki so ga prizadeli. Na seznam naj bi napisal točno kdo in kako ga je prizadel.

Spomnimo, sredi marca je naročil orožje, polavtomatsko pištolo Glock in avtomatsko puško Remington ter strelivo. Pošiljko je na poti v Slovenijo zasegel ameriški urad za domovinsko varnost in o tem obvestil slovensko policijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Cazzimperio  |  30 .04. 2021 ob  06: 15
-5
Že spet se pojavlja isti vzorec CSDejev. Odrasla oseba, miren, priden. Še muhi ne bi ničesar naredil.... Itd
Bogi najstnik. Kupil je celo mikrovalovno pečico, da si bo pekel sendvič.


O žrtvah , ki bi jih bilo veliko pa nič.
Bravo policija. CSD-minus....