10 POLICISTOV POSREDOVALO V VRTCU: "In to zaradi driske leto in pol starega otroka" (FOTO)

Slovenija

Anis Ličina, razvpiti obraz nasilnih lanskoletnih protivladnih protestov, ki ga je policija aprila aretirala zaradi trgovanja z mamili, je znova prišel v spor s policisti. Tokratni razlog vas bo morda presenetil. Vse se je začelo v vrtcu, in sicer zaradi otroške driske.

Ličina je incident, ki se je zgodil včeraj, delil na družbenem omrežju Facebook. Kaznovan je bil zaradi kršitve javnega reda in miru, in to v vrtcu. V spor se je zapletel z vzgojiteljico njegove hčerkice, ki je imela drisko. Vzgojiteljica je po njegovih besedah zagrozila, da bo poklicala "NIJZ inšpekcijo" - spomnimo, da je driska eden od simptomov okužbe s covidom-19, še posebej značilen za otroke.

Ličina naj bi od vzgojiteljice tudi sam zahteval, naj pokliče inšpekcijo, a je vzgojiteljica raje poklicala policijo. Na kraj dogodka naj bi prišlo šest policistov v uniformah in še štirje kriminalisti. "11 nas je bilo tam zaradi driske leto in pol starega otroka!" je zgrožen Ličina, ki je zaradi kršitve javnega reda in miru prejel 104 evre kazni oziroma polovico, če bo plačal v osmih dneh.

Da se Ličina na splošno ne strinja z delom policije, je že vsem dobro jasno, tudi v tokratnem zapisu pa je policiste označil za nesposobne. Zgrožen pa je tudi nad njihovo opremo pri posredovanju pred vrtcem in otroki.

6 uniformiranih in 4 civilnih(krim) je potrebnih da napišejo JRM, zaključek vsega 104€ kazni, 52€ če plačam v roku...

Objavil/a Anis Licina dne Ponedeljek, 06. september 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  07 .09. 2021 ob  14: 43
16
Kokodek, mogoce pa imaš prav. Da mi je videt koliko plačuje za vrtec. Sigurno ne 350 € kot jaz.
kokodek |  07 .09. 2021 ob  14: 37
"Martin Kacur", taj faktor zna bit, da je plačanec marešalota in nepreklicno odstopljenega
magik |  07 .09. 2021 ob  13: 47
29
"11 nas je bilo tam zaradi driske leto in pol starega otroka!" je zgrožen Ličina, ki je zaradi kršitve javnega reda in miru prejel 104 evre kazni oziroma polovico, če bo plačal v osmih dneh.
Hahaha, res zanimiv pogled razvpitega nasilnega dilerja, ki ne sprevidi, da jih je bilo tam 11 zaradi njegovega napihnjenega ega.
Očitno mu je vseeno v kakšno stisko je spravil lastnega otroka s svojim agresivnim ravnanjem.
vseved |  07 .09. 2021 ob  09: 47
25
Tip trguje z mamili !!! Jih daje tudi otroku?
Martin Kacur |  07 .09. 2021 ob  09: 44
51
Ma koji faktor je ta tip, da se sploh o njegovih neumnostih piše.
Postajajo tovrstni tipi ne samo kriminalno ampak tudi medijsko pomembni?!