ZLOGLASNI MAGALUF: Orgije, droga in razvrat (VIDEO)

Svet

Magaluf na španski Mallorci je priljubljeno poletno zbirališče mladih Evropejcev, med katerimi so v ospredju Britanci. Pridružijo pa se jim tudi Rusi, Nemci in Skandinavci, željni nebrzdanih zabav in razuzdanosti. Lokalni prebivalci so nezadovoljni zaradi slovesa kraja.

Domačini se pogosto pritožujejo, da dogajanje v Magalufu uničuje ugled otoka, saj je kraj že leta znan po divjanju turistov, ki se goli sprehajajo po ulicah, neredki so tudi prizori spolnih odnosov sredi plaž. Pijani in zadeti turisti zavzamejo ulice, prespijo na prostem, zjutraj pa le nadaljujejo z zabavo.

Načinu življenja so prilagojeni tudi spominki v Magalufu. Ti nosijo napise “Rad imam kurbe” ali “Jaz sem za oralni seks”, prostitutke pa lahko srečate na vsakem koraku.

Posebne pozornosti je bil turistični kraj deležen po objavi videa mlade Britanke, ki je v zameno za brezplačno pijačo seksualne užitke nudila kar 20 moškim. Britanski mediji so ponoreli, Magaluf je postal zloglasen kraj za starejše Britance in še bolj priljubljen med mladimi.

Britanski Daily Mail je pripravil reportažo o Magalufu z nočnimi podobami ulic. Skoraj gola dekleta, množica pijanih turistov, ki nezavestni ležijo po ulicah, reševalna vozila ter policijske patrulje. To so običajni prizori evropske Sodome in Gomore, kot kraj pogosto imenujejo.

Video ni primeren za mlajše od 18 let.

Deli novico: