ZARADI COVIDA UMRL 22-LETNIK: V bolnišnici je bil tri tedne  

Kronika

V bolnišnici Dubrava je v nedeljo zaradi okužbe s covidom-19 umrl 22-letnik.

V zagrebški bolnišnici je bil približno tri tedne, na intenzivni negi in na respiratorju, a se je njegovo stanje slabšalo.

Do prihoda v bolnišnico so menili, da mladenič nima pridruženih bolezni, med zdravljenjem pa so odkrili, da trpi za hudo kronično boleznijo, ki mu je do takrat še niso diagnosticirali, je za Večernji list povedal Bruno Baršić, vodja kriznega štaba v bolnišnici.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  07 .12. 2021 ob  09: 10
-4
Če bi se razni panini malo poučili koliko "zdravil" z dvojno rabo (in pod različnimi nazivi) se hkrati uporablja za ljudi in živali (seveda v različnih dozah) in katere so v življenju vsaj enkrat tudi sami zaužili, bi morda lahko prenehali pisarit neumnosti kar tako, samo da se piše.
Piero Panin |  06 .12. 2021 ob  23: 53
So ga mogli zdravit z ivermektinom,sicer je za konje in krave proti parazitom ampak ce vprasas nasprotnike cepiva se dobro obnese.Malo je sicer toksicen amak jebat ga
Jazbetz |  06 .12. 2021 ob  21: 07
-2
Res je regional sranje. Sploh pa ni omenjeno s kakšnimi zdravili so ga zdravili, ker ta zdravila ki je naročil WHO naj jih uporabljamo, več škodijo kot koristijo pacientom. To bi morali raziskat, namesto delat propagando za cepljenje.
manemebasat |  06 .12. 2021 ob  20: 34
Prasci novinarski podkupljeni, nic ne pisete o umrlih zaradi cepiva, gnusi ogabni. Regional sranje!