ZAKRIVIL NESREČO V IZOLI IN SE HOTEL POTUHNITI? 54-letnik na kokainu in benzodiazepinih

Kronika

68-letnik je včeraj policistom prijavil prometno nesrečo, ki se je zgodila v ponedeljek v Izoli. V njegovo vozilo je trčil 54-letni voznik drugega vozila, na kar sta se dogovorila, da bosta zadevo uredila naslednji dan. Ker se povzročitelj nesreče ni držal dogovora, se je 68-letnik obrnil na policijo. Policisti so 54-letnika izsledili, opravil je hitri test na mamila, ki je bil pozitiven na kokain in benzodiazepine. Strokovni pregled je odklonil, čaka ga obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Fotografija je simbolična.

Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah policisti posredovali v 38 primerih, na 113 so prejeli 113 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo, eno vozilo so zasegli. Obravnavali so dva vloma in pet tatvin, zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali enkrat. Obravnavali pa so tudi deset nezakonitih prehodov državne meje.

Na PP Sežana je poklical domačin, ki je prijavil, da mu je nekdo posekal hrastova drevesa in jih pustil na kraju. Včeraj pa je opazil še osebo s traktorjem, ki je hrastova debla nalagala na prikolico. Poklical je policiste, ki so na kraju identificirali 58-letnika. Čaka ga kazenska ovadba.

V Bertokih so policisti včeraj ustavili 15-letnega voznika mopeda. Ker so posumili, da je moped predelan, so odredili izredni tehnični pregled. Najstnika čaka obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija