ZA DOMAČINE LEGENDA: Lepa gesta piranskega podjetja (FOTO)

Piran

Javno podjetje Okolje Piran je na družbenem omrežju Facebooku objavilo sliko njihovega nekdanjega sodelavca Vlada Klariča. Čeprav je zadnje leto in pol v pokoju, se njegovi sodelavci še vedno spomnijo nanj. Lepa gesta podjetja je naletela na veliko pozitivnih komentarjev.

Ob objavi so nekdanji sodelavci Vlada Klariča pripisali, da "vsem prijateljem in dolgoletnim strankam sporoča, da se počuti vedno bolje in da postopoma sprejema dejstvo, da žal ni več zmožen za delo, ki je bilo v njegovem življenju najpomembnejše. V domu ima najboljšo možno oskrbo in, kot lahko vidite, zelo dobro zgleda. Vsem pošilja lepe pozdrave in želi vse najboljše".

Klarič je bil na Okolju Piran zaposlen 20 let, delovno mesto je bilo njegov dom. Kot so dodali v podjetju, je znan po svojih prigodah, humorju in super odnosu do ljudi. Njegova priljubljenost med domačini se je potrdila tudi v všečkih in komentarjih, ki so jih uporabniki Facebooka namenili pod objavo. Lepih misli in pozdravov ne manjka, ob tem pa so nekateri izpostavili tudi lepo gesto njegovih nekdanjih sodelavcev, da ga še vedno obiščejo in mu stojijo ob strani.

Deli novico:

emy |  19 .10. 2017 ob  09: 33
sodelavci kaj pa šefi, direktorji,.....?
Pina |  18 .10. 2017 ob  15: 16
Lepo od sodelavcev, upam, da bodo običaj (obiske pri sodelavcu) izvrševali še večkrat in večkrat. Pohvalno.
zoran13 |  18 .10. 2017 ob  12: 19
ODHOD U BRIGADU

Ovu godinu sam imao veliku želju, da bih išao u brigadu Vojka Šmuc. Mada je zadnji dan došlo do žalosti, da nismo bili puna brigada. Ali smo sve jedno svo zadovoljni mada nas je trinaest. Na Kobansko smo došli veseli i sviježi za početak akcije. U brigadi sam drugi put, mada je bilo više zanimljivo prvi put. Tako je dobro za mlade brigadirje da upoznaju život u brigadi. Odhod avtobusa smo imali u 7.30, kad sam išao na autobus padala je kiša, tako da nije bilo lijepi dan kao prvi put kad smo išli u Suhu Krajino.

Minutu šutanja,
ljubav je mrtva,
živela ljubav,
ja sam od danas,
još
jedna žrtva.
ŽIVJELA LJUBAV
dr.Klarič Vlado

* Z MDB Vojka Šmuc iz Izole je bil Vlado Klarić, ki se je že takrat posvečal kulturi in pesmim, dober brigadir udeleženec več lokalnih delovnih akcij in ZMDA Suha Krajina leta 1982 in Kobansko 1984.
* Prispevek objavljen v Biltenu št.1 MDB Vojka Šmuc na MDA Kobansko 1984 leta. Obenem ti želimo še veliko zdravja, razumevanja in da bi se spomnil vseh lepih trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj!
BRIGADIRSKI Z-D-R-A-V-O!
Fejoj |  18 .10. 2017 ob  12: 16
Ni vse zlato kar se sveti.....