VIDEO: To je največkrat posredovan posnetek na Youtubeu

Svet

Uporabniki spletnega portala YouTube so letos največkrat posredovali potegavščino s psom, oblečenim v velikanskega pajka, ki ustrahuje ljudi. Posnetek, katerega avtor je poljski igralec in režiser SA Wardega, so po spletu posredovali 111.000.000-krat, je sporočil YouTube, ki je v torek objavil letošnjo lestvico priljubljenih posnetkov.

Letos se je sicer na lestvici najpriljubljenejših znašla pestra paleta posnetkov, od komentarjev, potegavščin, reklam do posnetkov iz medijev in nastopov slavnih, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Na drugem mestu je posnetek z naslovom Nike Football: Winner Stays, v katerem nastopajo nogometni zvezdniki, kot so Neymar, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney in drugi; posredovan je bil 99.000.000-krat. Sledi tri minute dolgi posnetek Prvi poljub, v katerem 20 naključnih mimoidočih prosijo, naj se poljubijo.

Kar zadeva glasbene posnetke, so na vrhu lestvice Katy Perry oz. njena uspešnica Dark Horse, pesem Bailando Enriqueja Iglesiasa ter Can't Remember to forget You Shakire in Rihanne, še navaja AFP.

Deli novico: