VEČ ZNANEGA, KDO JE ŽRTEV BRUTALNE LIKVIDACIJE NA PAGU: Policija preiskuje, ali je bil umor naročen

Kronika

Danes zjutraj se je pred priljubljenim klubom na otoku Pag pred očmi množice zgodil grozljiv umor, o čemer smo že poročali. Umorjeni je bil državljan Črne gore, sumijo pa, da je imel opravka s kriminalnimi tolpami.

Umor se je zgodil danes zgodaj zjutraj na otoku Pag. Pred priljubljenim klubom so ustrelili moškega.

Do streljanja je prišlo, ko so bili v klubu še ljudje, ki so v šoku spremljali dogodek. Eden od očividcev je zavpil: "Ustrelil ga je v glavo!"

Zbrani so ga poskušali oživljati, vendar je moški umrl v reševalnem vozilu na poti v bolnišnico.

Policisti so v hitri akciji napadalca našli in ga pridržali. Ugotovili so, da gre za državljana Srbije, umorjeni pa je državljan Črne gore. Policisti še preverjajo njuno identiteto, saj ni izključeno, da sta uporabljala lažne dokumente.

Črnogorski mediji pišejo, da je bil umorjen 38-letni G. V., ki je bil član 'škaljarskega klana'.

BONUS VIDEO: Koga vznemirja napis na novi avtobusni postaji v Kopru?

Na terenu je veliko število kriminalistov. Način umora nakazuje, da bi lahko šlo za obračun kriminalnih tolp, piše hrvaški portal Dnevnik.

Načelnik policijske postaje Pag Željko Blaić je potrdil, da je osumljenec srbski državljan, medtem ko identiteta pokojnika uradno še ni potrjena. Ugibanj, da gre za naročen umor, ni mogel potrditi, je pa dodal, da bo več znanega po zaključku preiskave. Potrdil je, da so v stalnem stiku s tujimi kolegi, kasneje pa bodo raziskali tudi, kako je možno, da je tuji državljan v državo sploh vstopil z orožjem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Stric iz ozadja |  25 .08. 2022 ob  18: 09
Balkanski posli. Dokler se pobijajo med sabo: no problemo! Še več takega!