Vabilo na nedeljsko predavanje Simone Godine: Fibromialgija

Fibromialgija, o kateri se zadnja leta mnogo govori, je resno, hromeče in boleče stanje, ki prizadene predvsem ženske. Običajno se odraža v obliki bolečin vlaknastih telesnih tkivih – v mišicah, vezeh in kitah. Drugi pogosti simptomi, ki jih običajno povezujemo s fibromialgijo, so tudi utrujenost, motnje spanja, kognitivne težave, odrevenelosti in ščemenje, simptomi razdražljivega črevesja.

Našteti znaki so podobni simptomom hormonskega neravnovesja. Vzroka medicina ne pozna, diagnostika je dolgotrajna in lahko traja več let. Funkcionalna medicina pa fibromialgijo uvršča med avtoimunski spektrum. Hormonsko ravnovesje in prehrana sta tu zelo pomembna.

 O tem bo govorila strokovnjakinja za hormonsko ravnovesje in avtoimunski spektrum Simone Godina, zdravstvena trenerka na predavanju v organizaciji Društva zdrav podjetnik iz Kopra, v nedeljo 21. oktobra, ob 16.00 uri, v živo na Eko točki pri Dekanih.
 Naučile se boste prepoznati vzroke bolezni in kako si lahko same pomagate s spremembo prehrane in uravnavanjem hormonov. Z delovanjem na vzroke lahko vplivate na izbruhe bolezni ter omilite bolečine brez zdravil.
Kotizacija predavanja je simbolična: 15,00 eur. Prijave na telefon 031 734 478 ali na info@simonegodina.com oz.: 040 291 165.
Vabljeni!

Deli novico: