V ISTRI HOOLYWOODSKA ZVEZDA: Will Smith se vrača na glasbeno sceno

Istra

V Poreču bo danes konec poletne glasbene sezone na Hrvaškem obeležil festival MTV SummerBlast. Ameriški igralski in glasbeni zvezdnik Will Smith je prav Poreč izbral za vrnitev na hip-hop in rap sceno. Napovedan je tudi slovenski izvajalec elektronske glasbe Avadox.

Smith bo nastopil na drugi, zadnji dan festivala, 26. avgusta, s svojim dolgoletnim igralskim in glasbenim prijateljem DJ Jazzyjem Jeffom, ki je znan kot Willov bratranec iz nekoč svetovno priljubljene televizijske nadaljevanke Princ z Bel Aira.

Festival MTV SummerBlast je imel lani hrvaško premiero. Na plesišču se je zbralo več kot 10.000 obiskovalcev z različnih koncev sveta.

V Poreču bosta obeležila 30. let svoje glasbene poti, saj sta se ukvarjala z glasbo še pred igralsko kariero. Znane so njune uspešnice, kot so Summertime, Girl's aint nothing but trouble in Parents just don't understand. Prislužila sta si nagrado grammy za najboljšo rap izvedbo.

Organizatorji so kot posebnost napovedali MTV glasbeno festivalsko ladjo, ki bo v soboto popoldan dve uri plula ob istrski obali z glasbeno podlago novega hrvaškega glasbenega upa DJ Lorenza.

Smith se je v vmesnem času povzpel med hoolywoodske zvezdnike. Medtem je objavil tudi nekaj glasbenih uspešnic, kot sta Boom shake the room in Miami. DJ Jazzy Jeff pa je eden pionirjev hip-hop glasbe, poleg grammyjev je pobral tudi več drugih ameriških glasbenih nagrad, vključno z MTV Music Award.

Na poreškem izvajalskem odru ob morju se bodo vrstili še drugi glasbeniki in mega zvezdniki, kot so Tomorrowland Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, Jonas Blue, R3wire & Varski, Galantis, Tinie Tempah, Mike Perry in Far East Movement, so napovedali na spletni strani festivala. Ljubljanski DJ in producent Avadox bo nastopil v soboto.

Deli novico:

Koprcan |  26 .08. 2017 ob  17: 24
Bravo sosed!!!
karjola |  26 .08. 2017 ob  09: 05
Vi ,vsi tu spodaj...ko bodo volitve drugo leto, pravilno ukrepajte in kaznujte nesposobne.
@brižni mi |  26 .08. 2017 ob  02: 52
Maš prav!tu samo muzika forešta a kroati princa iz bel aira!v piranski občini ima koncesijo avditorij na hrvaškem pa ne!!!banda lopovska
Brizni mi |  25 .08. 2017 ob  21: 44
10
V Porecu Will Smith, a v Portorozu Ceca, Severina ipd:(((((
Justino |  25 .08. 2017 ob  16: 37
e Wili v Poreču boš še batine dobil,pridi raje v Izolo !
promocija  |  25 .08. 2017 ob  15: 58
Če pa ne smemo, raj za kriminalne združbe more ostati anonimen. V sodelovanju z občino ;)
Komunist |  25 .08. 2017 ob  14: 51
Sosedi Hrvati dokazujejo, da se znajo promovirat. Mi pa imamo srečo, da smo napoti iz Evrope do njih tudi mi
tako, da se kak turist ustavi tudi pri nas.