V ANKARANU NEZNANCI NADLEGOVALI OTROKA: Skušali so ga zvabiti v avtomobil

Ankaran

Po družbenem omrežju Facebook je zaokrožil poziv zaskrbljene mame. V Ankaranu naj bi neznanci v avtomobil vabili njenega sina, zato staršem svetuje, naj bodo pozorni in svojim otrokom naročijo, da naj ne hodijo sami naokoli.

Zgodilo naj bi se v soboto popoldne, ko naj bi otroka pri San Nicolòju neznanci v italijanskem jeziku vabili v njihov avtomobil. Kljub temu da jih je zavrnil, so še vedno vztrajali. Fant je stekel stran in doma povedal, kaj se mu je zgodilo. Zaskrbljena mati je dogajanje objavila na svojem Facebook profilu s pozivom ostalim staršem, naj bodo previdni in naj svojim otrokom preprečijo, da bi sami hodili naokoli.

Deli novico:

Ankarančan |  13 .06. 2018 ob  19: 20
10
Mene pa zanima zakaj na spletni strani Ankaran ni nobenega opozorila, nasveta o tej zadevi? Redno spremljam njihovo stran. Objavljajo vsak dogodek ki se dogaja v občini. Vsaj prepisali bi izjavo policije.
Sosed od gostilne |  13 .06. 2018 ob  10: 39
13
Vsi ki živimo v bližini gostilne imamo probleme z njo. Gosti so nesramni, trgajo rože. Ko zakurijo žar smrdi pol Ankarana. Tako, da ni vse tako kot pišete. Če bi zaprli gostilno bi kvaliteta življenja v naši okolici bistveno izboljšala.
Koprčan |  12 .06. 2018 ob  16: 36
15
Jaz, Izaka poznam zelo dobro. Z njim sem delal na več projektov preko NVO jev, je trmast, vztrajen, samokritičen, zelo rad kritizira občinske veljake a to ne politično ampak vsebinsko
in srokovno , je delaven in ne za denar kot vi, vse akcije sva delala kot prostovoljca za občino Koper in Izolo. Tako, da pljuvanje čez njega ne velja niti 10%. In če si je kaj zadal v glavi bo to speljal do konca. Sedaj pa me dobro popluvajte, v tem ste itak najbolši, in zaradi tega ste se odcepili od Kopra in ste še hujši kot naš Popo.
Joža |  12 .06. 2018 ob  13: 46
-22
Taki kot Izak še niso niti enega kamna premaknili v javno korist.
Samo pljuvanje in kritiziranje.
Naj bo zgled in nekaj naredi.
Falšon za Krneki |  12 .06. 2018 ob  12: 05
16
To pa je Ankaran. Vas in nič več kot to. Osebna diskreditacija je potom anonimnih govoric pomembnejša od dotičnega problema. Izak se je podpisal in povedal svoje argumente, Joža in podobni pa vztrajno že leta anonimno blati vse, ki ne piskajo z režimom bunkerja.

Kr neki |  12 .06. 2018 ob  11: 30
-4
Ma, kakšne vi pišete tukaj! Kaj ima to veze s tem prispevkom?!
Vsak za svojo guzico...veliko govoriti, pa nič narediti...to ti je trend! Če pa že narediš, narediš SAMO zase...ja, to je egoizem! In v vsakem dobrem je nujno iskati slabo, pljuvati in kritizirati, to je najlažje! Dvigni svojo rit, pa naredi kaj!
@Joža |  12 .06. 2018 ob  09: 26
Izredno zanimivo dojemanje egoizma imaš. Uzurpacija javnega dobra v lastne pridobitne namene smatraš za dobrodelnost? Skrb za varnost otrok, pa za egoizem.
Joža |  12 .06. 2018 ob  08: 43
-2
Če nekaj moraš imeti po zakonu, pomeni da se te stvari naredijo same?
Ankaran ima dve ambulanti. Dovolj bi bila ena.
Je v Ankaranu bolje kot prej ali ne ?
Je kdo kdaj branil Ankaran pred širitvijo Luke, pred plinskim terminalom v Žavljah, pred pozidavo priobalnega pasu, pred razprodajo nepremičnin ? Zaščita Debelega Rtiča in preostale narave ti nič ne pomeni?
Vprašaj svoje otroke ali vnuke o tem, kaj si želijo glede ohranjanja narave.
Vseh stvari se ne da vedno primiti, pa vseeno obstajajo.
Širi malo ljubezen, ker ti to sovraštvo že malo zamegljuje razum.
Tudi sovraštva in ljubezni se ne da primiti ne ovrednostiti, pa obstajata.
Jkk |  12 .06. 2018 ob  05: 14
Čeprav imamo šolo in vrtec. Naši otroci še vedno hodijo v Koper na interesne dejavnosti. Šola, vrtec, zdravstveni... to stvari ki jih moraš itak imeti poštimane če hočeš svojo občino. Brezveze tukaj kej pisat ker tukaj ste sami taki ki se napajate iz o. proračuna ali pa ste slepi, 8M na leto denarja vržemo v zrak. :) In da smo tiho dobimo na koncu leta "kulturo" čeprav je vse ostalo v k...
PaXoR |  11 .06. 2018 ob  23: 09
Joža: pusti mw pei miru in hodi delat kaj drugega.
Doma |  11 .06. 2018 ob  23: 00
Upam, da ne bo "imel kdo jajc" in kakšnega otroka v avto zvabil...take ti daješ za vzor, Jkk. Šola in vrtec sta bila žal prej brez vsebine, kar se tiče vsebine Poletja in Decembra v Ankaranu bi samo nekdo, ki nima pojma o kulturi lahko napisal, da gre za fešte. Nekateri imate pač radi beton in "imate jajca"...vsebina vam ni pomembna...žal.
Joža |  11 .06. 2018 ob  22: 26
@jkk
Četudi bi bilo vse v občini narejeno, bi pljuval, ker si pač takšen človek.
Največ pljuvata Pahor in Pogačar. To je že splošno znano.
En se je preselil ob vinograd in ga sedaj moti njegovo špricanje, drugi se je preselil ob picerijo in ga sedaj ta moti.
Ne pravim,da nimata prav,vendar na zadeve gledata skrajno egoistično.
Izak je kolesar in ga moti, da ni kolesarskih... gledata na zadeve ozko iz svojega zornega kota.
Pristojnosti občine so pa vse kaj drugega kot le želje posameznikov.
So pa kmalu volitve,tako da bodo ljudje povedali svoje mnenje.
1