TATOVA KOPRSKO TRGOVINO OŠKODOVALA ZA VEČ KOT 700 EVROV: Med drugim sta iz nje odnesla zobne ščetke

Kronika

Včeraj dopoldan so koprski policisti izsledili, identificirali in kazensko ovadili dva moška, stara 52 in 32 let, ki sta v koprski prodajalni ukradla artikle. Prvi je ukradel dve električni zobni ščetki, vredni 368 evrov, drugi pa igralno konzolo in slušalke v vrednosti 354 evrov. Po tatvini sta oba pobegnila iz trgovine, vendar so ju policisti kmalu prijeli in identificirali. Sledi jima kazenska ovadba za kaznivo dejanje tatvine in plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru.

Fotografije so simbolične.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 106 klicev. Obravnavali so 18 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

V Cepkih so policisti ustavili 16-letnega voznika mopeda. Zaradi suma, da je vozilo predelano, je bil odrejen izredni tehnični pregled.

V Portorožu je nekdo vlomil v prodajalno in ukradel več artiklov. Povzročil je za 1000 evrov škode.

Ob 19.30 so na Kozini ustavili 27-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 13 ilegalnih prehodov državne meje: pri Novokračinah 3 državljane Turčije, v Sušaku 2 državljana Iraka, v Zazidu 2 državljana Irana in 1 državljana Maroka, v Movražu 5 državljanov Iraka, so sporočili s PU Koper. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija