STRAŠLJIV NOČNI OBISK NA PLAVJAH: Preden je segel po plenu, ga je pregnala domačinka

Kronika

Danes ponoči ob 1.56 je neznanec skozi odprta balkonska vrata vstopil v stanovanjsko hišo na Plavjah in poskušal ukrasti žensko torbico. Pri tem ga je zalotila oškodovanka in ga pregnala. Policisti neznanca še iščejo.

V petek ponoči je neznanec skozi vhodna vrata vlomil v trgovino v Bukovju in ukradel gotovino ter cigarete. Škode je za 1.500 evrov.

Prav tako v petek ponoči so v Ankaranu ukradli avtomobil Peugeot 5008, registrskih oznak NK921GE (A), vreden 25.000 evrov, ki je last avstrijskega državljana.

Ob 19.22 so piranski policisti bili obveščeni o tatvini električnega kolesa Haibike, črne barve, ki ga je lastnik imel parkiranega in zaklenjenega na plaži v Portorožu. Neznanec je preščipnil ključavnico. 28-letni lastnik ima za 1.200 evrov škode.

V četrtek ob 23.05 so policisti v enem od koprskih lokalov prijeli vlomilca, 36-letnega domačina. Čaka ga kazenska ovadba.

V zadnjih dveh dneh je neznanec iz pisarne v Sežani ukradel ključe avtomobila citroen Berlingo, registrskih oznak LJ VB-672 in se z njim odpeljal. Policisti o tatvini še zbirajo obvestila, so zapisali na Policijsku upravi Koper. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija