Privoščite si poletni make up!

Lepota

Opisati poletni make up z besedami zveni nekako takole. Vonj poletja in nostalgija na nore počitnice. Poletni make up je ovit v tančico miksa živahnih in naravnih barv, ki nas spominjajo na morje, pesek, mivko, zemljo in sonce. Toni so svetli in svetlikajoči. So hladni in topli. Žive barve pričarajo ženstveno prefinjenost, hladni toni pa skrivnostno zapeljivko.

Za počitniški make up sta vir navdiha predvsem morje in zemlja. Modra, turkizna, rumena, barva rdeče zemlje/terre, bron, zlata, peščena, oranžna in rdeča. Pridih močnih barv je dovoljen oziroma kar zaželjen tudi na nohtih.

Poglejmo barvne kombinacije, ki so odlične za nepozabne počitnice

Modre in turkizne barve so zelo priljubljene, polepšajo ten in dajo globino zapeljivemu videzu, še posebej temnim očem. Igrate se lahko z raznimi kajali, eylinerji ali pa z različnimi senčili v neskončni paleti modro-turkiznih barv.

Ne zamudite časa, ko si lahko privoščite tudi electric ali navy blue maskaro. Naj vaše oči zasijejo, počutite se kot morska deklica, ki je kraljica morskih globin.

Poletni čas naklonjen ljubiteljicam zemeljskih barv

Ljubiteljice zemeljskih barv, poletni čas je naklonjen tudi vam. Barve zemlje in sonca so tople, nevtralne in kot nalašč za make up ženstvene in prefinjene princese.

Oči senčimo s kovinskimi odtenki, dovolimo si uporabiti zlate, tople rjave in vse odtenke brona. Lička naj zažarijo v vseh odtenkih roza barve. Za ustnice v ospredju velja ''must have"  zlato oranžna, toplo oranžna in koral rdeča ter jagodno rdeča šminka.

Poigrajte se s toplimi ali hladnimi toni. Izbira med enimi in drugimi je subjektivna. Poudarite oči ali usta.

Poiščite navdih v barvah

Ustvarjanje z barvnimi eylinerji je lahko zelo zanimivo, prav tako naj bo izbira šminke brez dvomov.

Uživajte trenutek, ne izgubljajte časa. Poiščite navdih v barvah! Za poletno sezono torej nič sive, letos so modne predvsem močne barve. Zadimljen videz (smokey eye) naj bo v različnih odtenkih od turkizne, modre do zelene barve, ali samo preprost, a vendar natančno opredeljen in nevtralen z lepo bronasto barvo.

--------------------------------------------------------------------------------

Barbara Husu je vizažistka. Med drugim organizira make up delavnice, liči za vse priložnosti (tudi na domu), individualno svetuje pri pravi izbiri kozmetike in ličil, oblikuje obrvi ... Dosegljiva je na telefonski številki 041 513 898 in na Facebook strani.

Deli novico: