POP ZVEZDA V ISTRI: Poreč v ritmih festivala Rise Up

Istra

Priljubljena britanska pop zvezdnica Rita Ora bo danes nastopila na Rise Up festivalu v hrvaški Istri. Poreški festival je že v petek kot zvezda večera uvedla hrvaška pevka Severina, v nedeljo pa bodo na eni najbolj znanih poreških lokacij Peškeri obiskovalce zabavali Dubioza Kolektiv, Edo Maajka, Damir Urban in Filip Motovunski.

Pevka kosovskega porekla Rita Ora bo nocoj prvič nastopila na Hrvaškem. Pozornost svetovne javnosti je pridobila z nastopom na februarski proslavi 10. obletnice neodvisnosti Kosova, sicer pa ustvarja v Londonu. Leta 2012 je s svojim debitantskim albumom Ora prvič zasedla vrh britanskih lestvice najboljših albumov, med drugimi pa je sodelovala z znanim raperjem Jay-Z-jem.

Pred nastopom Rite Ore bo na odru Rise Up festivala nastopila mlada hrvaška pevka Franka Batelić, ki je letos predstavljala Hrvaško na tekmovanju za pesem Evrovizije. Znana je tudi kot dekle znanega hrvaškega nogometnega reprezentanta Vedrana Ćorluke. Organizatorji so napovedali, da bodo obiskovalci pred začetkom sobotnega programa na velikem zaslonu lahko spremljali potek četrtfinalne tekme na nogometnem prvenstvu v Rusiji med Hrvaško in gostitelji tekmovanja.

Nedeljski večer Rise Up festivala je rezerviran za regionalne zvezdnike iz Sarajeva Dubioza Kolektiv, ki bodo oder delili z znanima hrvaškima glasbenikoma Edom Maajkom in Damirjem Urbanom ter DJ-jem Filipom Motovunskim.

Deli novico:

@peter | včeraj ob 13:29 |  08 .07. 2018 ob  08: 14
Mogoče pamet?
peter |  07 .07. 2018 ob  13: 29
Mi gremo v Poreč ,nogomet ,fešta kaj češ več..