PODROBNOSTI VČERAJŠNJE NESREČE PRI LIPICI: 18-letnik izgubil nadzor in trčil v drevo, sopotnika vrglo iz avtomobila

Kronika

Že včeraj smo poročali o prometni nesreči pri Lipici, danes pa je znanih nekaj več informacij o dogodku. Včeraj ob 11.20 je 18-letni voznik osebnega avtomobila, državljan Italije, na cesti LokevLipica v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na bankino in bočno trčil v drevo. Njegovega enako starega sopotnika na zadnjem sedežu, prav tako državljana Italije, je vrglo iz vozila in se je pri tem poškodoval. Odpeljan je bil v Splošno bolnišnico Izola. Voznik in sopotnik na prvem sedežu se pri trčenju nista poškodovala. Vozniku sledi plačilni nalog.

Fotografija je simbolična. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 89 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda ni bilo intervencij.

V Kopru je na Rozmanovi ulici nekdo ukradel dva električna skiroja, vredna 800 evrov.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 16 ilegalnih prehodov državne meje: v Prešnici enega državljana Indije, v Podpeči tri državljane Afganistana, na Rakitovcu pa sedem državljanov Afganistana in enega državljana Irana ter štiri državljane Iraka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija