PODROBNOSTI TRAGEDIJE NA PRIMORKI: Tovornjak, v katerega je priletel twingo, je stal zaradi zastoja

Kronika

Kot smo že poročali, se je včeraj zjutraj zgodila tragična prometna nesreča na primorski avtocesti med Ravbarkomando in Uncem, v kateri je ena oseba izgubila življenje. Več podrobnosti so danes sporočili koprski policisti.

Z ogledom kraja prometne nesreče, ki sta se ga udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka, so policisti ugotovili, da je 34-letni voznik osebnega avtomobila Renault twingo trčil v zadnji del tovornega vozila, ki je zaradi zastoja stalo na voznem pasu. Osebno vozilo je po trčenju odbilo v levo, kjer je obstalo ob odbojni ograji.

Voznik osebnega avtomobila se je v nesreči telesno poškodoval in so ga z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana, sopotnik, 61-letni moški, državljan Severne Makedonije z urejenim statusom bivanja na območju Slovenije, pa je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. V stoječe osebno vozilo je na prehitevalnem pasu nato trčil še 63-letni voznik drugega osebnega avtomobila, ki pa v nesreči ni bil poškodovan.

Zaradi ogleda in reševanja je bila primorska avtocesta proti Ljubljani zaprta do 12.30, obvoz je bil urejen po regionalni cesti Postojna–Unec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija