PODROBNOSTI O GOREČEM AVTOBUSU NA PRIMORKI: 26-letni voznik nemočen v boju z ognjenimi zublji (FOTO)

Kronika

Poročali smo že, da je v noči na nedeljo za primorski avtocesti zagorel avtobus. 26-letnemu romunskemu vozniku požara ni uspelo zatreti v kali, tako da je kljub hitri gasilski pomoči avtobus pogorel v celoti.

Goreč avtobus na primorski avtocesti. Foto: PGD Rakek

O požaru avtobusa na primorski avtocesti, malce naprej od Ravbarkomande v smeri proti Ljubljani, so bili policisti obveščeni v noči na nedeljo ob 3.14. Šlo je za avtobus romunskih registrskih oznak, ki ga je vozil 26-letnik, prav tako državljan Romunije.

Kot so ugotovili policisti, je zagorelo med vožnjo pri motorju. Voznik je takoj ustavil in poskušal ogenj sam pogasiti, vendar mu ni uspelo. Na kraj so prihiteli prostovoljni gasilci iz PGD Postojna, PGD Unec, PGD Rakek, in PGD Cerknica. Kljub hitremu posredovanju je vozilo zgorelo v celoti. Zaradi odstranjevanja avtobusa je bil promet na primorski avtocesti oviran vse do 13.00.

V petek popoldne ob 17.00 je zagorelo v garažni hiši v Prisojah, kjer se je v plamenih znašel starejši avtomobil Mercedes. Tudi v tem primeru je zagorelo v motornem delu vozila, so ugotovili koprski policisti, in sicer zaradi tehnične napake. Avtomobil je uničen v celoti, škode je za okoli 4.000 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  11 .10. 2021 ob  20: 13
Malo pogledas po netu kako se kaksno stvar popravi,ce je kaksen kabel slab ga zalepis malo z trakom in tako...vazno da nimas dodatnih ceremonij :-)