PO USPEŠNI ZGODBI IZ ADRIE ANKARAN ODHAJA REŠEK: Zamenjal ga bo Goran Križnar

Ankaran

Družba Adria Ankaran ima novega direktorja. Skupščina je minuli petek na ta položaj imenovala Gorana Križnarja, ki je bil doslej prokurist podjetja. Do menjave je prišlo zaradi odhoda dosedanjega direktorja Rajka Reška, ki je sprejel nov karierni izziv, so sporočili iz družbe.

Rešek in Križnar sta v zadnjih letih zelo uspešno vodila turistično podjetje, ki je finančno in poslovno sanirano ter pripravljeno, da z novimi razvojnimi načrti pomembno dvigne kakovost celotnega turističnega resorta. Prav uresničitev razvojnih investicij je tudi glavna naloga pred podjetjem in novim vodstvom, so še zapisali v družbi.

Investicije bodo prinesle tudi nova delovna mesta

Podjetje v Ankaranu upravlja turistični resort, ki poleg Hotela Convent vključuje še druge namestitvene zmogljivosti, vključno z večjim kampom, ki premore 430 parcel.

Med razvojnimi investicijami, ki jih načrtujejo v turističnem podjetju, so širitve nastanitvenih zmogljivosti. Kot so v Adrii Ankaran napovedali v začetku decembra, bodo prva vlaganja izvedli že to zimo, ko nameravajo z obnovo depandans na severozahodni strani resorta, ki se zdaj ne uporabljajo, urediti 24 štirizvezdičnih nastanitvenih enot.

Tako bodo pridobili 20 dvoposteljnih sob z dodatnima ležiščema in štiri suite višjega standarda. Poleg novih zmogljivosti bo obnova pomembno prispevala tudi k siceršnjemu videzu celotnega resorta, ki ga ti objekti zdaj kazijo, so danes sporočili iz tega turističnega podjetja z državnim lastništvom. Investicije bodo po pričakovanjih prinesle tudi nova delovna mesta. Zdaj je v Adrii Ankaran prek 80 zaposlenih.

Deli novico:

momo kapor |  31 .03. 2018 ob  11: 46
Oj joj Rajko...kaj po petdesetem nov karierni izziv?....ma kaj si Hugh Hefner?...sicer pa, uživaj, igraj tenis, hodi na sestanke, potuj po svetu in naredi nam in tvojim veliko dobrega...hahaha
Uprava HB |  26 .12. 2017 ob  21: 56
o joj kaj lako ena uprava zdrži vsaj 4 leta. Menjajo se kot po tekočem traku. Ti delavci se morajo pa na te menjave kar zgražat, niso jim lahke.
Pesekan |  26 .12. 2017 ob  21: 00
Razmontiranje Istre se nadaljuje...
@Resek |  26 .12. 2017 ob  20: 57
vidim da si enak post že postavil par dni nazaj. Si okupiran s tem Reskom?
Kariera je pomembna |  26 .12. 2017 ob  20: 40
Mene pa zanima kdaj bodo Hoteli Bernardin dobili eno odgovorno osebo oz. odličnega direktorja, ki bo delala v korist samega podjetja (vlagala v razvoj) in v zaposlene? Rajko je bil tudi s strani jazbeca predlagan za nadzornika v Luki Koper....brez izkušenj. Važno da si prijatelji podajajo te stolčke....rezultati niso pomembni temveč odvod keša, predvsem ko se hoteli prodajajo.
Zadnji ples |  26 .12. 2017 ob  20: 27
Kar nekaj se piše o tem 'uspešnem'... verjetno je sponzor ali oglaševalec...
Resek |  26 .12. 2017 ob  20: 20
Resek je unicevalec podjetij.
Z Markom Jazbecom sta bila sosolca v Ljubljani.
In skupaj sta unicila hotele Bernardin in hotele San Simon.
Take nasa Slovenska vlada postavlja za direktorje.
Cerar, vsaka cast. Kradljivci.