PIJANA VOZNICA NA PRIMORKI POVZROČILA PROMETNO NESREČO: Udeleženih več oseb, med njimi tudi trije otroci

Kronika

Iz Policijske uprave (PU) Koper poročajo, da je v soboto ob 23.17 je na avtocesti A1 pred izvozom Postojna v smeri Ljubljane prišlo do prometne nesreče, pri kateri so se štiri osebe lažje telesno poškodovale.

Fotografija je simbolična. 

26-letna voznica osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti trčila v zadnji del priklopnika, ki ga je za seboj vlekel 44-letni voznik, državljan Romunije. Zaradi trka je vozilo povzročiteljice zaneslo v levo, kjer je trčila še v osebno vozilo 37-letnice iz Ljubljane, v katerem so bili tudi njeni trije otroci.

Policisti so ugotovili, da je povzročiteljica prometne nesreče vozila pod vplivom alkohola, saj ji je alkotest pokazal rezultat 0,94 mg/l, zato so ji prepovedali nadaljnjo vožnjo in ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zoper njo so vložili tudi obdolžilni predlog.

Avtocesta je bila zaradi ogleda prometne nesreče zaprta vse do pol druge ure zjutraj. Zaradi nesreče je nastal zastoj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  05 .07. 2021 ob  14: 01
bičati bi morali začeti pri poslancih ( Franc Breznik iz SDS) in občinskih svetnikih ( Patrik Peroša iz Oljke), pa še kakšen se najde, ki mi zdaj ne pride na misel
td |  05 .07. 2021 ob  13: 48
Kaj bi lahko za taka neodgovorna bitja vpeljali enih 20 udarcev z bičem pa da potem vidimo, če bo še kakšen ponavljač kdaj? Mislim dobesedno. Najbolj grozno je, da mora nekdo umret zaradi takih, potem ugotovijo kolikokrat je že bil ujet s takimi prekrški.