OBSEDENA ZARADI DOGAJANJA V UKRAJINI STORILA NEPREDSTAVLJIVO: Rusinja enega sina zadavila, drugega pa skušala utopiti

Kronika

41-letna Natalia Hitchcock iz Wisconsina, po rodu iz Rusije, je 30. marca z lastnimi rokami zadavila svojega mlajšega sina, 8-letnega Oliverja. Kot piše britanski Daily mail, je z nožem ranila tudi sebe, starejši sin pa je na sodišču opisal, kako ga je mati skušala utopiti v kopalni kadi. 41-letnica naj bi dejanja storila zaradi paranoje, da bodo njeno družino ugrabili in zlorabili, vse skupaj pa se navezuje na vojno v Ukrajini, kjer se je rodil njen mož.

Natalia Hitchcock se je v torek prvič pojavila na sodišču, kjer se je soočila z obtožbami o naklepnem umoru prve stopnje in poskusu naklepnega umora prve stopnje. Njena varščina je bila določena na milijon dolarjev.

Ko so jo pospremili s sodišča, se je obtoženka obrnila k svoji družini in rekla: "Zelo mi je žal. Ljubim vas. Ne vem, kaj se je zgodilo." Da je ubila svojega sina, je sicer priznala.

Hitchcockova naj bi bila jezna, ker ni mogla rezervirati letalskih kart za obisk svojih staršev v Rusiji. Pred kratkim je začela piti vodko in doživljala napade besa, je ženin padec v paranojo opisal njen mož. Vse skupaj v luči dogajanja v Ukrajini. Verjela je celo, da skušajo njeno družino ugrabiti in zlorabiti ter da jih mož želi prodati na črnem trgu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija