OBLAČNOST NA PRIMORSKEM SE BO POPOLDNE RAZKROJILA: Čakajo nas pomladne temperature

Slovenija

Danes bo jasno, nizka oblačnost na Primorskem ter ponekod na Notranjskem se bo popoldne razkrojila. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 21 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V sredo bo jasno, v notranjosti Primorske bo pihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od -3 do 4, ob morju okoli 5, najvišje dnevne od 15 do 21, v notranjosti Primorske do 23 stopinj Celzija.

Opozorilo: Danes bo zaradi zelo toplega in sončnega vremena predvsem na prisojnih pobočjih od sredine dopoldneva pa do poznega popoldneva velika nevarnost snežnih plazov.

Obeti: Tudi v četrtek in petek bo jasno, v petek zvečer pa se bo od severa zmerno pooblačilo. Čez dan bo še vedno zelo toplo.

Vremenska slika: Nad Alpami, Balkanom in severnim Sredozemljem se krepi območje visokega zračnega tlaka. S šibkimi severovzhodnimi vetrovi nad naše kraje doteka zelo topel in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo pretežno jasno. Ob severnem Jadranu in v sosednjih pokrajinah Madžarske bo zjutraj in deloma dopoldne megla ali pa nizka oblačnost. V sredo bo jasno in čez dan zelo toplo.

Biovreme: Danes in v sredo bo vpliv vremena na počutje in razpoloženje ljudi ugoden in vzpodbuden.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija