Ne pozabite na nego kože!

Lepota

Vizažistka Barbara Husu iz Make up studia Lepa.Si je Regionalova nova sodelavka, ki bo odslej enkrat tedensko postregla z nasveti na temo ličenja. V svojem uvodnem prispevku izpostavlja pomembnost nege kože, ki je prvi in zelo pomemben faktor pri ustvarjanju svežega in popolnega videza.

Željo po brezhibnem videzu nosi v sebi vsakdo izmed nas.

Ob ustvarjanju svojega videza pa velikokrat pozabimo, da ima osnovni pomen prav zdrava koža, ki predstavlja temelj in odlično podlago k uresničitvi naše želje. Skrb za redno čiščenje in uporaba pravilnega negovalnega proizvoda je ključna.

Seveda sodi k zdravi koži tudi telesna kondicija. To pomeni, da moramo poskrbeti tako za površinsko kot tudi notranjo nego.

Skrb za zdravje in pozitiven življenski stil se kmalu pokažeta kot pozitivna sprememba, ki je takoj opazna na naši koži.

Barbara Husu je vizažistka. Med drugim organizira make-up delavnice, liči za vse priložnosti (tudi na domu), individualno svetuje pri pravi izbiri kozmetike in ličil, oblikuje obrvi, ... Dosegljiva je na telefonski številki 041 513 898 in na Facebook strani.

Torej, preden se lotimo ličenja, je zelo pomembno, da vemo, kako pripraviti obraz za nanos ličil. Kot sem že omenila, sta čiščenje in nega izrednega pomena. Obraz čistimo zjutraj in zvečer. Odstranimo umazanijo, ostanke make-upa, odmrle celice in odvečno maščobo. Po čiščenju vedno uporabimo tonik za toniziranje, z njim koži povrnete PH-ravnovesje. Vaša koža je tako pripravljena na nadaljnje korake. Pogosto je zaželjena tudi periodična uporaba pilingov, saj tako še dodatno pomagamo k boljšemu izgledu kože. Nič ne bo odveč, če si boste vzele čas in svoji koži privoščile tudi masko (vlažilno, čistilno ali učvrščevalno).

Sledi pravilna krema, ki odgovarja vašemu tipu kože. Bodite pozorne in uporabljajte SPF- zaščito vsak dan, ne glede na vreme. Zmagovalna kombinacija sestavin proizvoda je kombinacija vlažilcev in antioksidantov.

Ko ste zaključile z vsemi zgoraj opisanimi koraki, ste pripravljene na nanos tekoče podlage. To pa je naslednja tema, o kateri bom pisala v prihodnjem prispevku.

V kolikor ste v dilemi, kateri proizvod je pravi za vas, naj za konec omenim, da v make up studiu Lepa.Si nudimo pestro izbiro dveh vrhunskih negovalnih linij s proizvodi, ki se nenehno izpopolnjujejo po najnovejših znanstvenih metodah in so preverjeni s strani neodvisnih dermatoloških inštitutov.

Sorodne vsebine:

Ugotovili, zakaj ženske živijo dlje!

Vitamin D bi lahko dobrodejno vplival na astmo

Z redno telesno dejavnostjo v zdrava zrela leta

Deli novico: