NAMIG: "Dark look" in parfum krizantem za jutrišnji Haloween

Trendi

Vse ljubiteljice "dark looka" bodo jutri prišle na svoj račun, ponujamo vam še nekaj namigov, kako se urediti za jutrišnjo noč čarovnic.

Glede izbire barve garderobe ni dvoma, da bo jutri prevladovala črna. Seveda pa lahko "total black" stil presekamo s kakšnim detajlom v viola, krvavo rdeči ali barvi oranžne buče. Glede na letošnjo aktualnost usnja in eko usnja, boste zažgale prav z usnjeno opravo od glave do pet, ki jo popestrite s kakšnim nevsakdanjim modnim dodatkom, kot so nogavice z vzorcem pajkove mreže, torbica z okostnjaki ali gotski nakit.  

Prav tako si v teh dneh lahko privoščite parfum na bazi krizantem De Profundis, ki ga je zasnoval Francoz Serge Lutens in različne začasne tatuje, ki so letos zelo "in".

K dodelanemu videzu veliko lahko pripomore tudi make up, ta naj bo jutri v barvi čokolade in temne slive, s katerimi lahko dosežemo "smokey" pogled, glavno vlogo pa naj imajo ustnice, ki naj bodo v krvavo rdeči barvi ali v močnih odtenkih vijolične, kot so slivovo vijolična, barva merlota, gozdnih sadežev in jajčevcev. Polt pa naj bo svetla, nohti pa črni, v barvi jajčevca ali kave.

Sicer je po poročanju tiskovne agencije ANSA na ebayu v teh dneh največje povpraševanje po kostumih vampirja in takih in drugačnih čarovnic. Med kostumi za najmlajše pa je veliko zanimanja za kostum buče in kostume malih kosmatincev.  

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija