Z NAJLEPŠIM NASMEHOM V NOVO LETO: Super nagradna igra!

Istra

Marsikdo med vami se bo ob praznikih v duhu fraze 'narediti nekaj zase’ zamislil, kako bi lahko izboljšal svoje življenje, kaj bi si lahko podaril, s čim bi se razvajal. Kaj pravite na malo drugačno novoletno darilo? Regional vam v sodelovanju z Abbazia Dental poklanja izjemno nagrado, zaradi katere se boste še raje smejali. Odgovorite na nagradno vprašanje in vstopite v novo leto z bleščečim nasmehom.

Zobno kliniko Abbazia Dental in njenega idejnega očeta Hrvoja Manolo smo vam že predstavili. Gre za vrhunskega strokovnjaka zobne protetike in estetike, enega najbolj uspešnih na Hrvaškem, ki svoje prvovrstne storitve po dostopnih cenah ponuja v Pobrih nad Opatijo.

Po 20 letih nabiranja izkušenj na področju zobne protetike je pred dobrim letom odprl svojo kliniko Abbazia Dental, v kateri sta združena zobotehnični laboratorij in stomatološka ordinacija. Manolin pristop temelji na sodelovanju z zobozdravnikom in direktnem kontaktu z vsakim pacientom, ki mu posveti posebno pozornost, da bi iz klinike Abbazia Dental odšel s popolnim nasmehom.

Za več informacij pokličite na: +385 (0) 98 675 084 ali pišite na info@abbaziadental.com

Njegovo vodilo je kvaliteta, zato pri svojem delu Hrvoje Manola uporablja le najboljše materiale, seveda za dostopno ceno, večino dela pa opravi ročno. "Za vsak problem obstaja rešitev. Z vsakim pacientom se najprej pogovorimo, kakšna so njegova pričakovanja in želje. Ponudimo mu nekaj različnih možnosti in sam izbere zanj najljubšo," nam je povedal Manola.

Da ne gre le za besede, se boste lahko sami prepričali. Morda boste ravno vi leto 2018 začeli s še bolj zapeljivim nasmehom, saj bosta Regional in Abbazia Dental srečnemu nagrajencu podarila popolno preobrazbo nasmeha, ki vključuje čiščenje ter beljenje in poliranje zob.

Na našem Facebook profilu zapišite pravilen odgovor na nagradno vprašanje: Kje najdete Zobno kliniko Abbazia Dental? in objavo delite s svojimi prijatelji. Odgovor se skriva v zgornjem besedilu. Srečnega nagrajenca bomo izžrebali na zadnji dan v letu, na silvestrovo, 31. decembra, ob 11.00.

Morda boste prav vi spoznali vrhunska strokovnjaka v kliniki Abbazia Dental in se v novo leto odpravili s čudovitim nasmehom. Pa srečno!

Deli novico: