NA PRIMORSKI AVTOCESTI UGASNILO ENO ŽIVLJENJE: Za posledicami trčenja umrl 80-letnik

Kronika

Na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem v smeri Kopra se je včeraj okoli 14. ure zgodila prometna nesreča, v katero sta bila udeležena dva osebna avtomobila. 80-letni voznik osebnega vozila, ki je trčil v zadnji del vozila pred seboj, je za posledicami nesreče v bolnišnici umrl, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Ljubljana.

V četrtek ob 14. uri se je na primorski avtocesti pri naselju Lom zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 80-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 80-letni voznik vozil osebno vozilo po levem (prehitevalnem) prometnem pasu avtoceste iz smeri Logatca proti Uncu v koloni vozil. Pri tem ni vozil na potrebni varnostni razdalji in je s sprednjo stranjo svojega vozila trčil v zadnjo stran osebnega vozila pred seboj, ki ga je vozil 51-letni voznik. Po trku ga je odbilo v desno in je trčil še v kovinsko varnostno ograjo. Voznik med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu in se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana, kjer pa je ob 18.54 umrl.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija