NA PLAŽI V PORTOROŽU SO SE PREDSTAVILI KOT POLICISTI: Občanu ukradli nahrbtnik in torbico

Kronika

V petek so na plaži v Portorožu pristopili do 58-letnika trije neznanci, ki so se predstavili kot policisti. Rekli so mu, naj odloži nahrbtnik in torbico za okoli pasu na klop. Vse stvari so mu ukradli in odšli v smeri Avditorija. Vsi predmeti so bili kasneje najdeni v bližini in vrnjeni lastniku, manjkalo pa je 1,50 evra.

V petek je bilo v Postojni vlomljeno v osebni avtomobil, iz katerega je neznanec ukradel 300 evrov gotovine.

V soboto je varnostnik v trgovini v Luciji pri tatvini artiklov zasačil 61-letnika, zoper katerega bodo policisti napisali kazensko ovadbo.

V Kopru je nekdo vlomil v barko, v drugo pa je poskušal vlomiti. Storilec ni ukradel ničesar.

V Jernejevem kanalu je bil iz gumenjaka odtujen izvenkrmni motor. Z dejanjem je 46-letnik oškodovan za 2.000 evrov.

Piranski policisti so obravnavali tatvino na plaži v Portorožu, kjer je storilec izpod brisače ukradel usnjeno torbico modre barve, v kateri je imel 12-letnik mobilni telefon znamke Samsung, prenosni zvočnik znamke JBL, kopalke, majico in kratke hlače.

V Piranu je neznani storilec iz nahrbtnika, ki ga je imel oškodovanec odloženega na klopci na Tartinijevem trgu, ukradel denarnico, v kateri je imel osebne dokumente, bančno kartico in 300 evrov gotovine.

Na počivališču Ravbarkomanda je prav tako v soboto neznani storilec na neznan način odprl vrata tovornjaka, v katerem je spal 55-letni voznik, državljan Severne Makedonije, in izpod sedeža odtujil moško torbico za čez ramo, v kateri je imel oškodovanec osebne dokumente, 4.300 evrov gotovine in mobilni telefon iphone 7.

Včeraj je v Portorožu nekdo z nosilcev na parkiranem osebnem avtomobilu odtujil dve gorski moški kolesi znamke Bulls Copperhead, belo-črne barve. Z dejanjem je lastnik oškodovan za približno 2.000 evrov.

V kanalu Sv. Jernej v Seči so bili s treh bark ukradeni izvenkrmni motorji v skupni vrednosti 3.250 eur.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  21 .06. 2021 ob  16: 08
Zadnjic se mi je opasno pribljizal kao kopalec,zgleda da je zagledal nahrbtnik,pol se je odmaknu ko je vidu da prihajam...
Razmisljam o fejk denarnici,mobitelu,nahrbtniku ki ga postavis za korencek oz.predmet pozornosti prave stvari pa skrijes pod skalo al zakopljes v pesek.
Zmaga-zmaga on je ukradu jst pa obdrzal