Mišič povabil Strmčnika na tek

Ankaran

Jutri, v nedeljo, bo kandidat za ankaranskega župana Gašpar Gašpar Mišič s skupino podpornikov simbolno pretekel šestkilometrsko razdaljo od Kopra do Ankarana. Na športno povezovalno druženje je povabil tudi svojega protikandidata Gregorja Strmčnika.

Kot je povedal Mišič, je zelo pomembno, da Ankarančanom kandidata za župana pokažeta, da sta oba za dialog in delata za dobro Ankarana.

Športno povezovalno druženje se bo začelo ob 10. uri z zbiranjem pohodnikov in tekačev na parkirišču ob glavni avtobusni postaji v centru Ankarana, od koder pa se bodo odpravili do glavne avtobusne postaje v Kopru. Pohodniki se bodo odpravili od Ankarana do Valdoltre in nazaj, tekači pa se bodo podali na tek iz Kopra v Ankaran.

 

Deli novico:

<3 |  28 .09. 2014 ob  21: 39
Ja Ankarančani smo nestrpni, do Italjanske manjšine (tako pravi Luka Juri), pa smo nestrpni do GGM-ja, ma kdo mu je kaj naredu kdo mu kaj hoče!?
Non stop blebeta povežimo se pridite! Prav me je hipnotiziral, da bi ga objel močno močno!
Po mojem se krepko zaveda da je vsiljen(da se štuli) v tem okolju in se boji reakcije ljudstva.
Človek se še ni uspel niti pravilno naglasit Ankaran.
Andrej |  28 .09. 2014 ob  21: 30
-2
Nimam nikjer objavljeno stevilko gsm-a niti na imeniku in me je klical nek tip ki se klice Zoran in mi je grozil da naj neham govorit proti strmcniku. Kako pa te dobijo res ne vem sam je obupno to kar pocnejo in sem bral tu na tem portalu da nisem edini ki dobivam groznje od te stranke. Kaj ga je morda nekdo prijavil? Ker jaz sigurno ga bom prijavil na policiji
Šparanga |  28 .09. 2014 ob  20: 39
Bogi Mišič, je ostal brez izpita, zdaj pa more laufat. Revež.

Polet |  28 .09. 2014 ob  17: 39
-5
Po komentarjh sodeč vidim da podpora Gašparju raste, zmaga je tu!
Lojze |  28 .09. 2014 ob  14: 22
Sem slišal, da je GGM zlorabil ROKEMETNI KLUB KOPER za današnji tek do Ankarana, tako da so otroci morali za trening teči z Nedeljkom do Ankarana. Čista zloraba otrok, kluba in športa v politične namene.
Bolano!!!!
Amen!!
Goran |  28 .09. 2014 ob  14: 20
@Miha
Tole kar sem sedaj izvedel, mi je dalo jasno vedeti zakaj se vse skupaj gre. To bi morali objaviti v vseh medijih.
Hvala za te koristne informacije.
Upam, da bo za to izvedelo čimveč Ankarančanov in ostalih ljudi na obali in Sloveniji.
Nedeljko |  28 .09. 2014 ob  13: 06
Človek, ki se sramuje svojih korenin, je človek nizke inteligence in velike aroganca. Očitno je Nedeljo Mišić alias GGM resnično podrepnik in hlapec - sicer pa, ali lahko sploh kdo deluje pod okriljem Popota v drugačni vlogi kot v vlogi hlapca?
Nedeljo Mišić |  28 .09. 2014 ob  12: 50
tako je bil ta človek rojen potem pa se je preimenoval v GGM - že to pove o osebnih travmah in kompleksih -ima samo en moto: Sve ću, smo radit neću. Sram ga je svojega imena, sram ga je korenin, sedaj je pa je po dveh tednih BOLJŠI od večine Ankarančanov!?
Panika |  28 .09. 2014 ob  12: 45
10
Tukaj vsi govorijo o paniki v Strmčnikovih vrstah, jaz sem bil pa v roku 10 dni, dvakrat klican na moj telefonin -čeprav nimam številke nikjer objavljene in zato ne vem, kako vedo, da sem iz Ankarana, za koga bom volil. Enkrat so me klicali z neke agencije, drugič iz UP. Glede na to, da vem, da Strmčnik nima denarja, da bi izvajal take ankete in s tem, da vem da se je GGM šopiril kako sodeluje z UP. Mislim, da je panika na drugi strani. Čas se izteka, voda teče v grlo - hitreje kot GGM iz Kopra v Ankaran, in podrepniki se bojijo za prihodnost, in obljubljene jim nagrade za njihovo Petokolonaško delo. Že to me je začudilo, da so me iz UP, klicali danes, v nedeljo. Kaj delajo na UP nadure za GGM! Potem se pa čudijo, nad prijavo KPK. Uporabljajo naš denar ki ga vplačujemo v občinski proračun, za svojo predvolilno kampanjo in vse ostale dejavnosti, ker ne verjamem, da UP dela zastonj, glede na vse svinjarije, ki se tam dogajajo zadnje čase! Če povem s pregovorom: 'kjer je dim je tudi ogenj!', ker opažam, da je ta pregovor, samo narobe povedan tako pri srcu GGM! Bogi Ankaran in mi Ankarančani, če zmaga ta klovn in njegova 5. kolona. Kot sem zasledil na FB: 'NO PASARAN - ANKARAN!'
@Miha |  28 .09. 2014 ob  12: 15
tudi dvojec Krznar - Gržina računa na dober zavarovalniški posel .
Klovn |  28 .09. 2014 ob  11: 56
spokaj se !!!
Miha |  28 .09. 2014 ob  11: 51
Na listah AJN in SZV v Ankaranu kandidirajo večinoma ljudje, ki so zaposleni pri Popoviću:
(MOK oz. podjetja, ki poslujejo z občino).
Za Mišića že vsi vemo kje dela (Komunala), za Kavreta tudi (Javni stanovnjski sklad MOK), za Mirjano Zvijerac prav tako (Kroštola)-v zgodbo je zvleklla še svojega fanta Nika Brataševca.

Še nekaj ostalih:

Primer Vlasta Muženić:
http://www.stop-neplacniki.si/rajko-muzenic-sp/supervizor/

Primer Simon Cergol:
http://supervizor.kpk-rs.si/podj/29754119/

Tele zadeve lahko odprejo vpogled v načina dela Popovića.
1