MAREC, MESEC ŽENSK V HOTELIH LIFECLASS PORTOROŽ: Večerja v Istrian bistro in Tapas Baru ter bogat nabor edinstvenih tretmajev

Piran

Prijateljice, mamice, sestre, sodelavke, podjetnice. Ženske danes združujejo več vlog naenkrat in vse jim gredo odlično od rok. No, skoraj vedno. Včasih namreč potrebujejo tudi oddih, da si napolnijo svoje večnamenske baterije. V Hotelih LifeClass Portorož bo v roza barve odet kar cel mesec marec. Večerja za dan žena je idealna priložnost, da se ponovno srečate z vsemi vam dragimi ženskami, s katerimi se pogosto ujamete v pasti, imenovane: "se slišimo naslednji teden", "bi pa že bil čas, da se kaj vidimo" ali "se zmeniva nekaj v kratkem".

V Termah Portorož si privoščite enega od tretmajev iz Aktualne ponudbe. Naj bo to manikura, pedikura, intenzivna nega obraza za bolj spočit videz ali pa detox program za telo, ki vas pripravi na dneve, ko boste pokazale več kože. Odlično tudi kot ideja za darilo, nekoliko drugačno dekliščino ali praznovanje rojstnega dne. Po razvajanju prija tudi kopanje v bazenih s termalno vodo, ki slovi po številnih pozitivnih lastnostih za kožo, prebavila, kosti in splošno dobro počutje.

Za lačne želodčke bodo poskrbeli v Istrian bistro & Tapas baru, ki se nahaja na portoroški promenadi, v sklopu LifeClass resorta.

Za dan žena so pripravili prav poseben meni, ki ga bodo dame lahko uživale v prijetnem ambientu restavracije ob glasbi v živo. 

Rezervirajte dan s prijateljicami in se kulinarično razvajajte v sredo, 8. marca, od 18. do 22. ure.

Cena menija je 38 evrov na osebo.

Za rezervacije pišite na booking@lifeclass.net / istrianbistro@lifeclass.net ali pokličite 05 692 90 01.