'KRIMINALKA' V TRSTU: Na ulici zabodli moškega, nikjer krvavih sledi

Trst

V Trstu, v ulici Baiamonti, so včeraj popoldne zabodli moškega. Moški je sam poklical reševalce in jim povedal, da so ga napadli na ulici pred njegovim domovanjem. A na ulici ni bilo krvavih sledi ...

Reševalci so 41-letnega moškega, ki se je po napadu zatekel v stanovanje, našli v mlaki krvi, z vidnimi vbodi v trupu. V klicu na pomoč je napadeni pojasnil, da naj bi ga napadalci zabodli na ulici, a uganko predstavljajo manjkajoče sledi krvi na domnevnem prizorišču napada, piše Il Piccolo.

Incident se je pripetil včeraj popoldan ob 16.45 v ulici Baiamonti. Žrtev napada je sama poklicala pomoč. Gre za 41-letnega Tržačana, ki pa je podal 'sumljiv' scenarij dogodka. Reševalcem je pojasnil, da je bil napaden na ulici pred svojim domom, nato pa se je hudo ranjen na varno zatekel v stanovanje v prvem nadstropju. Le po nekaj minutah so ga dohiteli reševalci in mu nemudoma oskrbeli hude rane. Moški naj bi bil ob prihodu reševalcev celo v smrtni nevarnosti.

Policisti preiskujejo okoliščine dogodka. Na zaslišanje, da bi pojasnila okoliščine dogodka, so odpeljali žensko - ni še povsem znano, ali gre za prijateljico ali bivšo partnerko.

Deli novico:

Geza |  29 .12. 2017 ob  14: 15
-2
zapuščena jaz te vzamem zase ! si za ?
Začuden |  29 .12. 2017 ob  13: 55
@Zapuščena se strinjam. P.S.:Zakaj si raje ne nadeneš nik Osvobojena ali pa Gospodarica svoje usode? Tudi Nobodys Wife bi bolj zapalilo...
zapuščena |  29 .12. 2017 ob  13: 10
Koga brani tipček, bivšo ali sedanjo ?Mislim, da ima tudi on maslo na glavi...