KOPRČANKO NALAGAL, DA BO "POGLEDAL, KER NAJ BI PUŠČALO": Ostala brez denarnice, ga prepoznate?

Kronika

Včeraj dopoldne je do stanovanjskega bloka v Kopru prišel moški, ki je starejši ženski dejal, da bo "pogledal po bloku, ker naj bi nekje puščalo". Ženska si je pred tem pripravila denarnico in vrečko, ker je nameravala iti v trgovino. Oboje je odložila na polico.

Ko je moški je odšel, je na polici ostala samo še vrečka, denarnice pa ni bilo več nikjer. Po opisu je bil moški star okoli 40 let, visok približno 180 cm, skodrane lase je imel spete v čop, oblečen je bil v temna oblačila.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah posredovali v 52 primerih, na številko 113 so prejeli 139 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo. Zasegli so eno vozilo. Obravnavali so še sedem tatvin, zaradi kršitev javnega reda in miru pa so posredovali štirikrat.

Včeraj dopoldne se je na mejni prehod Starod s tovornjak pripeljal 27-letni Hrvat, ki je imel ponarejeno CMR listino o tovoru. Čaka ga kazenska ovadba.

BONUS VIDEO: Koper že vrsto let predstavljata in upodabljata kozici. Ti pa sta pred kratkim dobili tudi ime.

V Seči je nekdo ukradel izvenkrmni motor, sidro, akumulator, vrvi in dve posodi z gorivom. Lastnika je oškodoval za tisoč evrov.

V Luciji so policisti 15-letniku zasegli moped Piaggio Zip 50, ker je bil predelan.

Ob 22.10 so poklicali iz sežanskega lokala, kjer je kričal in oviral promet 40-letni Romun. Ker kljub opozorilom policistov ni prenehal, so ga pridržali. Čaka ga plačilni nalog zaradi več različnih kršitev.

Ob 0.40 so v Bertokih ustavili 24-letnika, ki mu je alkotest pokazal 0,49 mg/l alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Piranski policisti so ponoči obravnavali moškega, ki se je fizično spravil na svojo babico. Pridržali so ga in mu izrekli prepoved približevanja, čaka pa ga tudi kazenska ovadba.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali osem ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija