Katero barvo šminke izbrati za pravo priložnost?

Trendi

Božično novoletna praznovanja so se tudi uradno začela, z njimi pa tudi izbor prazničnih outfitov in make-upa, ki se bo podal sleherni priložnosti. Letos bo vaš modni zaveznik prav šminka, od priložnosti pa je odvisno, kateri odtenek boste izbrale.

So priložnosti in priložnosti, a glejte, da prav ob vsaki navdušite s posebnim odtenkom šminke. Najsi bo to božična zabava v službi, aperitiv s prijateljico, družinsko kosilo, ali zgolj pomembnejša večerja, v torbici nikoli ne sme manjkati šminka, ki bo vašemu videzu dala piko na i. Vendar pazite, ne poda se vsak odtenek šminke sleherni priložnosti. Berite dalje in izvedele boste, kateri odtenek šminke morate imeti ob pijači s prijatelji in katerega raje nanesite, ko se odpravljate na poslovno oziroma družinsko kosilo.

Umazano roza za družinsko srečanje

Ko se odpravljate na družinsko srečanje, na katerem se boste vsaj prvih nekaj minut objemale najprej z mamo, teto, nato babico in številnimi drugimi družinskimi člani, je vsekakor precej modro priti z nevpadljivo šminko. Predvsem zato, ker gre za vaše družinske člane, ki jih ne želite šokirati, da bodo namesto prijetnemu klepetu z vami sledili premikom vaših kričečih ustnic. Za tovrstno priložnost raje izberite nežne in mat odtenke, nevtralne barve, kot je denimo umazano roza odtenek. Zablestele boste tudi med zahtevno družinsko publiko.

Rdeča šminka za posebne in pomembne priložnosti

Službena večerja? Zmenek? Ciljajte na klasiko, ne da bi pretiravale s temnimi odtenki. Rdeča šminka ni nikoli iz mode, predvsem pa se poda vsakemu stilu, bodisi beli srajci in blazerju bodisi črni oblekici. Bodite drzne in jo preizkusite, ne bo vam žal.

Oranžna za prijetno druženje s prijateljicami

Svoboda. Ali ste vedele, da oranžna šminka nosi sporočilo, da ste svobodne? Svetu namreč kar kriči, da se imate odlično in da ste povsem neobremenjene? Torej, odlična izbira odtenka za prijetno druženje s vašimi prijateljicami, mar ne?

Fuksija za posebne priložnosti

Fuksija je ena tistih barv, ki je ravno toliko privlačna in drzna kot tudi dokaj zahtevna, saj je pomembno kako jo boste kombinirale z oblačili in modnimi dodatki. Ne glede na to, ali boste s fuksija ustnicami dale dodano vrednost črni toaleti ali boste samo popestrile že tako živahno oblačilo roza odtenkov, boste nedvomno povsem zablestele. In to je tisto, kar na koncu šteje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija