JESENSKA IZMENJEVALNICA NA KOPRSKI TRŽNICI: Osvežite svojo garderobo in knjižne police

Koper

Jutri, 8. oktobra, Marjetica Koper v sodelovanju z Gibanjem Zelenci pripravlja že peto letošnjo izmenjevalnico oblačil, knjig in igrač. Oktobrska izmenjevalnica hkrati prinaša tudi predzadnjo priložnost, da svojo jesensko-zimsko garderobo, knjižne police in škatle z igračami opremite na žepu in okolju prijazen način. Zelena stojnica bo živahna od 9. do 14. ure.

Na začasni lokaciji koprske mestne tržnice (nekdanje taksi parkirišče) boste lahko podaljševali rok uporabe vaši obutvi, oblačilom, igračam in knjigam. Na enostaven način boste tako osvežili svoje omare in police, prihranili kakšen evro ter pripomogli k bolj zeleni prihodnosti našega planeta. Pobrskajte po omarah, predalih, knjižnih policah in škatlah ter prinesite čiste in lepo ohranjene stvari, ki so primerne za nadaljnjo uporabo. Pripeljite s seboj tudi sorodnike, prijatelje, sosede in sodelavce ter poiščite nove stvari zase ali z njimi obdarujte koga, ki vam veliko pomeni.

Izmenjevalnice v Kopru so iz meseca v mesec bolje obiskane, pretekle izkušnje pa kažejo, da se najde za vsak okus nekaj. Veselijo se druženja v soboto, od 9. ure dalje, vse obiskovalce pa spodbujajo ne le k prinašanju, ampak tudi odnašanju predmetov.