JE IMELA "LEPLJIVE PRSTE"? Našla in odnesla denarnico z zajetno vsoto denarja; ujele so jo varnostne kamere

Kronika

Kot sporočajo s Policijske uprave (PU) Koper, je eden izmed zaposlenih v koprskem lokalu, izgubil denarnico z dnevnim izkupičkom lokala. Ker so v okolici kamere, so ugotovili, da je torbico pobrala in odnesla ženska. Policisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja zatajitve.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 64 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 166 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in tri vlome, zaradi kršitev javnega reda je bilo devet intervencij.

Ob 12.15 so policisti v Sežani ustavili voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da 47-letni Koprčan ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Kopru je nekdo poskušal vlomiti v vozilo, vendar mu to ni uspelo. Kljub temu je s tem povzročil za 500 evrov škode. V Ankaranu pa je nekdo s parkiranega osebnega avtomobila ukradel sprednjo masko in štiri okrasne pokrove platišč.

Po obvestilu občana so policisti PU Koper pri Kopru našli tri odvržene skuterje. Policisti so na kraju preverili in ugotovili, da je eden od njih beležen kot ukraden v Italiji. Zadeva se še preiskuje.

V Sežani je nekdo vlomil v parkiran osebni avto in lastniku ukradel črno torbo z denarnico in dokumenti. Policisti opozarjajo: vrednih predmetov ne puščajte v vozilu, še posebej ne na vidnem mestu, saj je to pravi magnet za vlomilce.

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 16 ilegalnih migrantov: na Sviščakih štiri državljane Pakistana, v Podtaboru enega državljana Afganistana, pri Starodu šest državljanov Bangladeša in enega državljana Pakistana, na Sviščakih enega državljana Pakistana, pri Pivki enega državljana Pakistana in v Jelšanah dva državljana Afganistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija