IDEJA ZA VIKEND: Novoletne okraske izdelajmo sami

Trendi

Še je čas, da za letošnje novoletne okraske poskrbite sami. Zanje lahko uporabite material, ki ga imate že doma, potrebno je le nekaj časa in potrpljenja.

Zakaj ne bi letos poskrbeli, da bodo vaši novoletni okraski resnično nekaj posebnega? Lepe unikatne okraske lahko izdelate sami in pri tem uporabite material in sestavine, ki jih tako ali tako imate doma, zato vam izdelava okraskov ne bo predstavljala posebnih stroškov. Kot osnovne materiale lahko uporabite blago, gumbke, sadje, testo in celo zamaške.

Prijetno družinsko opravilo v času praznikov je peka piškotov. Prav z njimi lahko okrasite vaše božično-novoletno drevesce. Prav tako zanimive okraske lahko izdelate iz slanega testa, ki mu dodate cimet, s čimer bo vaše stanovanje zadišalo po praznikih. Kot okrasek na novoletnem drevescu se odlično obnesejo tudi rezine posušenih pomaranč, ki jih lahko popestrite s sprejem z bleščicami. Prednost tovrstnih okraskov pa je, da jih po praznikih lahko enostavno zavržete.

Verjemite, da je ustvarjanje okraskov lahko prijetno družinsko opravilo, ob katerem bodo uživali tako starejši kot tudi mlajši člani družine. Morda dobite navdih v spodnji fotogaleriji. 

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija