DVA MOŠKA PRED POLICISTI BEŽALA IZ INDUSTRIJSKE CONE V IZOLI: Za to sta imela dober razlog

Kronika

V soboto okoli 23. ure so policisti v Izoli prijeli 24-letnika iz Črnomlja in 35-letnika iz Kočevja, ki sta, ko sta zagledala policiste, zbežala iz industrijske cone. Pri pregledu območja so policisti našli dvigalko ob parkiranem vozilu in orodje, zatem pa ugotovili, da na enem od vozil manjka katalizator. Policisti zbirajo obvestila za potrditev suma storitve kaznivega dejanja tatvine. To pa ni bila edina tatvina oziroma vlom, ki so jih minuli konec tedna obravnavali policisti Policijske uprave (PU) Koper. Milo rečeno, jih je bilo precej. 

Fotografiji sta simbolični. 

V petek je na Šaredu nekdo ukradel moped Tomos APN, svetlo zelene barve, vreden 1000 evrov. Naslednji dan je sicer moped lastnikov znanec našel v Izoli.

V Postojni je nekdo vlomil v klet in odnesel več kosov jedilnega servisa, posodo za kuhanje in električni žar.

V naselju Močunigi je nekdo v zadnjih dveh tednih odtujil parkiran neregistriran traktor znamke Pasquali in mulčer znamke Ino elite. Skupna vrednost je približno 7000 evrov. Policisti zbirajo informacije.

V Ankaranu je v soboto nekdo vlomil v prikolico in ukradel hladilnik, kovinske stopnice ter prenosni paviljon. Škode je za 450 evrov.

V nedeljo je nekdo v Izoli izpred kioska izvršil tatvino dekorativnega sladoleda, visokega 1,6 metra in težkega 70 do 80 kilogramov. Vreden je 800 evrov.

V Pučah je nekdo ponoči izpred hiše ukradel kolo z motorjem Piaggio Zip SP 50, rdeče barve, letnik 1998, vredno 1200 evrov. V Izoli je nekdo ponoči iz odklenjene kleti ukradel žensko gorsko kolo Nevada, modre barve, vredno 650 evrov. Pa tudi skuter znamke Piaggio tip quarz 50, registrskih številk KPA2- 529, modre barve, vreden 200 evrov.

Danes so policisti dobili prijavo, da je v Ankaranu, na Sv. Katarini, nekdo vlomi v dva čolna. Po prvih podatkih je ukradeno gorivo. Policisti zadevo še preverjajo.

Pri Ilirski Bistrici pa je nekdo vlomil v objekt, pregledal notranjost in povzročil škodo. Policisti bodo danes opravili ogled kraja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija