ČRN TOREK NA NAŠIH CESTAH: V dveh hudih nesrečah umrli dve osebi

Kronika

V torek sta na naših cestah ugasnili dve življenji. 

Fotografija je simbolična. 

Prva nesreča se je zgodila ob 12.20 na glavni cesti Ljubljana–Litija, v njej je umrl 23-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Nesreča se je zgodila, ko je 23-letni voznik osebnega vozila vozil v smeri Litije. V desnem ovinku je trčil v odbojno ograjo na desni strani vozišča, nakar ga je odbilo na nasprotno stran ceste, kjer je trčil v odbojno ograjo in od tu nazaj na vozišče. Takrat je v nasprotni smeri pripeljal 38-letni voznik kombiniranega vozila, v katerega je voznik osebnega vozila trčil, nato je osebno vozilo odbilo še v podporni zid železniške proge. Voznik osebnega avtomobila je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Na območju Bohorja na Planini pri Sevnici v šentjurski občini se je v torek zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 32-letni voznik tovornega vozila. Vozil je po gozdni cesti in ko je pripeljal po vzponu v levi oster nepregleden ovinek, hitrost vozila ni prilagodil lastnostim ceste in je z vozilom trčil v drevo.

Skupaj s sovoznikom sta ostala ukleščena v vozilu, iz katerega so ju rešili krški prostovoljni gasilci. Na kraju so jima nudili zdravniška pomoč, vendar je voznik tovornega vozila na kraju nesreče zaradi hudih poškodb umrl. Sopotnik v vozilu pa ni bil poškodovan.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija