Boris Kobal - najbolj žlahtna igralska osebnost

Slovenija

V ljubljanskem Kinu Šiška do danes podelili 17. Vikendove gonge popularnosti, ki so romali v roke Slavka Bobovnika, Denisa Avdića, Borisa Kobala, Tanje Žagar in skupine Modrijani, izbrancem bralcev Vikenda, priloge časnikov Dela in Slovenskih novic. Poleg tega je uredništvo Vikenda podelilo gong ustvarjalnosti in posebno priznanje.

Voditelj informativne oddaje Odmevi na TV Slovenija Slavko Bobovnik je že petič slavil v kategoriji televizijski informativni voditelj.

Voditelj oddaje Znan obraz ima svoj glas na POP TV ter oddaje Od petih do devetih na Radiu 1, Denis Avdič, je najbolj priljubljen televizijski razvedrilni voditelj radijec pri bralcih Vikenda, ki so Borisa Kobala izbrali za najbolj žlahtno igralsko osebnost.

V pevski kategoriji petič Tanja Žagar

Tanja Žagar je medtem petič zmagala v pevski kategoriji, skupina Modrijani pa je prvo mesto med glasbenimi skupinami zasedla tretjič zapored.

Uredništvo Vikenda je podelilo še gong ustvarjalnosti. Letos je bil nagrajen režiser Peter Bratuša za televizijsko serijo Življenja Tomaža Kajzerja. Njegovo delo so v uredništvu Vikenda ocenili kot izjemen uspeh in viden prispevek k rasti produkcijske vrednosti televizijskega ustvarjanja.

Poleg že uveljavljenih kategorij se je uredništvo Vikenda letos odločilo podeliti še posebno priznanje, ki je romalo v roke ustvarjalcev televizijske oddaje Znan obraz ima svoj glas. "Ko se je zdelo, da nam televizije za razvedrilo ponujajo le še preverjene resničnostne formate, nas je POP TV presenetil s šovom. Čisto pravim bleščečim odrskim šovom, v katerem ni bilo šibkega člena," so v obrazložitvi zapisali v uredništvu Vikenda.

Prireditev sta povezovala igralka in pisateljica Desa Muck ter igralec Borut Veselko, za glasbeno podporo pa je bila zadolžena zasedba Muff.

V času glasovanja, ki je potekalo od februarja do novembra letos, je na uredništvo Vikenda prispelo nekaj več kot 133.000 glasov.

Deli novico:

komunistični |  11 .12. 2014 ob  10: 51
klovnek tipa tof.
Bobovnik |  11 .12. 2014 ob  09: 58
nagrada za pluvanje po Janši.
Seveda |  11 .12. 2014 ob  09: 57
pod rdečo zvezdo in srpom s kladivom.