AVDICIJA ZA FILM V TRSTU: Iščejo kandidate, tudi tiste brez izkušenj v igralstvu

Trst

Italijanski režiserski dvojec, brata Guiducci, vabita na kasting v Trst, kjer bosta iskala štiri kandidate za glavne vloge v njunem novem kratkometražnem filmu.

Avtor in režiser Gian Claudio Guiducci

Kot poroča Primorski dnevnik, je kasting namenjen tako amaterskim kot profesionalnim igralcem ter ljudem brez izkušenj v igralstvu. Ne gre za iskanje statistov temveč kandidatov, ki bodo odigrali glavne vloge: iščeta štiri ljudi "z dobro govorno spretnostjo", od tega dva moška in dve ženski.

Kot so še zapisali na spletni strani, iščejo dva moška, enega starega nad 60 let in drugega med 25 in 35 let, ter dve ženski lepega videza, stari med 20 in 30 let. Starejša ženska, ki bo imela tudi glavno vlogo v filmu, "mora biti prava lepotica med 25. in 35. letom starosti", je za Primorski dnevnik pojasnil eden od bratov Guiducci.

Snemanje bo potekalo v Trstu

Kot še dodaja časnik, se bo zgodba "s srhljivim ozadjem" vrtela okrog "ženske z močnim temperamentom". Naslov kratkometražnega filma je še neznan, snemali pa bodo štiri dni v sredini avgusta v Trstu. Prijave na avdicijo sprejemajo na telefonski številki +39 3755276610 ali na elektronskem naslovurog.pilly@gmail.com.

Deli novico:

Ivan |  22 .08. 2018 ob  00: 05
Đovani je pravi, takega gliumca še niso imeli.